Aquest diumenge, 22 d’octubre, a les 6 de la tarda tindrà lloc la cerimònia de lliurament del III Premi Tarradellas Persevera 2023, a l’Església de Santa Maria de Cervelló. Està prevista l’assistència, a més dels membres del consistori, de la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

Els Premis Tarradellas són un reconeixement a accions, persones o entitats relacionades amb el valor de la perseverança tan característic del president de la Generalitat Josep Tarradellas, nascut a Cervelló i que reposa en el seu cementiri. En les dues anteriors edicions s’havia reconegut la trajectòria del metge Bonaventura Clotet i del músic Jordi Savall.

El guardó s’atorga enguany a Laia Palau i Altés (a la fotografia), jugadora de bàsquet, per la seva entrega, constància, il·lusió i perseverança en el món de l’esport els més de 30 anys que porta dedicada a la pràctica del bàsquet.

Laia Palau es va retirar l’any 2022 com a jugadora en el Club Uni Girona assumint el càrrec de directora esportiva del club gironí. Ha jugat en diversos equips de Catalunya, Espanya, França, Polònia, República Txeca i Austràlia. Ha guanyat diverses medalles amb la selecció espanyola. L’any 2022 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Font: Ajuntament de Cervelló

Fotografia: Spar Girona

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here