Els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana de Cornellà i la de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) han detingut vuit persones en un operatiu policial per detectar multi reincidents i ciutadans en situació irregular a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

Set dels arrestos estan relacionats amb incompliments de la llei d’estrangeria i un amb un requeriment judicial pendent. Ho ha avançat ‘El Caso’ i ho han confirmat fonts policials a l’ACN.

En l’actuació, que va tenir lloc la tarda de dijous al barri de Sant Ildefons, també van identificar-se 106 persones, que sumaven 133 antecedents. A banda, la policia va denunciar tres persones per un delicte de salut pública i una per dur una arma blanca a sobre.

La intervenció s’emmarca en els operatius que els cossos policials duen a terme de forma periòdica en aquesta localitat per controlar les persones en situació irregular, prevenir robatoris violents a la via pública i combatre activitats relacionades amb el tràfic i consum de substàncies estupefaents.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here