Dins el Grip Parlamentari Socialista al Senat ha quedat constituït el Grup Territorial Socialistes de Catalunya, que agrupa els 15 senadors i senadores del PSC ( a la fotografia).

Antoni Poveda, senador designat pel Parlament de Catalunya i primer secretari del PSC del Baix Llobregat ha estat escollit coordinador d’aquest subgrup. Una altra baixllobregatina, també senadora designada pel Parlament, Eva Granados, continuarà exercint com a portaveu del Grup Socialista a la Cambra Alta.

Antoni Poveda Zapata, nascut a Madrid, de seixanta vuit anys, va ser alcalde de Sant Joan Despí entre el 2006 i el 2021. Tot i haver dimitit com alcalde continua en el consistori com a Tinent d’alcalde de Noves Infraestructures per a la Mobilitat i Relacions Institucionals, càrrec que compagina amb el de senador.

El PSC va guanyar les eleccions generals del 23 de juliol a Catalunya. En segon lloc va quedar Sumar- En Comú Podem. El tercer partit per número de vots fou el PP. ERC i Junts van ocupar la quarta i cinquena posició, seguits de l’extrema dreta de Vox. La CUP va quedar fora del Congrés de Diputats.

Font i fotografia: PSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here