L’Ajuntament d’Espareguera amb el suport del Departament d’Arqueologia de la Universitat de Humboldt (Alemanya), X Eleva Group i The Handprint Iniciative (Mèxic- Barcelona), organitza els propers dijous, 26, i divendres, 27 el II Simposi Art i Educació per a la Ciutadania Global, mitjançant la plataforma zoom, des de les 3 de la tarda fins les 8 del vespre.

Dijous es presentaran les ponències “L’impacte durador dels intercanvis sobre Educació per al Desenvolupament” de Thamsanqa Nkosi, “¿Patrimoni de qui? Per què és important la participació de les dones en la conservació del patrimoni?”  per Rajeswari Namagiri, “Camins de pau. Parlem de l’exili i deportació. Cerquem la pau a través de les emocions i l’art” per Mayte Gómez i Joana Llordella i “L’educació lúdica-creativa com a refugi. Com fer-la possible?”, per Andrea de Buen Juárez.

Divendres, els temes seran: “Introducció a l’esdeveniment” per Wendy Morel, “Aprenentatge global als horts escolars” per Johanna Lochner, “Tot el que sempre has volgut saber sobre AI ( però no t’has atrevit a preguntar al XatGPT) per Giovanni Fonseca, “L’ABC dels mercats de carboni” per Victor Alejandra Ortíz, i  “Educar mitjançant el dibuix”, per Nicole Morel.

El Simposi vol ser un intercanvi internacional d’experiències educatives en el marc dels objectius de desenvolupament sostenible.

Font i fotografia: Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here