El malestar de les persones usuàries de Monbus (a la fotografia) al Baix Llobregat Nord ve de lluny. Els nous horaris i la nova línia exprés implantades el passat mes de setembre no han solucionat la situació.

A Abrera, Esparreguera i Olesa de Montserrat s’han recollit les queixes de la ciutadania i s’ha demanat a la Generalitat que posi punt i final a l’incompliment d’horaris, a la manca d’informació i d’interlocució per part de l’empresa i a l’oferta insuficient de les places que serien necessàries per atendre les necessitats de la zona.

Per aquest motiu, els alcaldes socialistes d’Abrera, Jesús Naharro, i d’Esparreguera , Eduard Rivas, es van reunir amb el secretari de Mobilitat i Infraestructures del Govern de la Generalitat, Marc Sanglas, d’ERC. També l’alcalde republicà d’Olesa de Montserrat sembla que té previst reunir-se amb Sanglas.

Marc Sanglas va anunciar que properament la Generalitat impulsarà una auditoria per avaluar les mancances de la nova línia exprés d’autobusos entre Esparreguera i Barcelona. Els alcaldes també demanen un estudi sobre la mobilitat entre Terrassa i el Baix Llobregat Nord.

Fotografia: Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here