Aquests dies, TV3 emet de forma repetida un anunci de la nova plataforma de continguts audiovisuals digital creada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals( CCMA), anomenada 3Cat.

L’espot publicitari, que incorpora una versió de la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Jaume Sisa, ha estat gravat en un espai d’unes característiques molt especials. Molta gent no sap que el lloc escollit es troba al Baix Llobregat.

L’escenari escollit és l’Espai Corberó (a la fotografia) a Esplugues de Llobregat. Va ser obra de l’escultor Xavier Corberó (1935-2017)  i és una construcció de tres pisos, envoltada de jardins amb nombrosos tòtems de pedra. Es tracta d’un espai singular ubicat en el número 100 del carrer de l’Església. Al soterrani hi ha un auditori amb un aforament de 250-300 persones

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, tal com va informar elBaix.cat, va comprar aquest espai l’any 2022 per tres milions d’euros. De moment s’hi han celebrat diverses jornades de portes obertes i es lloga per a filmacions, sessions de fotografia i vídeo. L’Ajuntament ha previst per aquest any 2023 que el lloguer de l’Espai li aporti 430.000 euros.

Font i fotografia: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here