La programació pretèn recuperar la figura del compositor collbatoní

La Regidoria de Cultura de Collbató organitza aquest cap de setmana del 18 al 19 de novembre, la setena edició del Festival Amadeu Vives, una proposta que busca recordar la vida i obra d’unes de les figures més rellevants de la cultura baixllobregatina i també catalana de finals del segle XIX i principis del XX.

L’esperit del mestre Vives, fill de Collbató, és present en una programació que abraça diferents gèneres.

Les activitats començaran aquest dissabte, 18 de novembre, amb el taller col·laboratiu “Teixir-Dos”, dedicat a conèixer l’ofici de les teixidores, tal com canta la Balanguera d’Amadeu Vives. És una proposta gratuïta i familiar, per a infants a partir dels 4 anys, i cal inscripció per participar-hi. Es durà a terme a les 11:30h, a la biblioteca Sibil·la Durfort.

A les 12 del migdia i des del Casal de Cultura, es farà una ruta pel nucli històric de Collbató per endinsar-se en els espais i la història que envoltava la infantesa del mestre Amadeu Vives. També és una activitat gratuïta per a la qual cal inscripció.

El festival tancarà l’edició el 19 de novembre amb un concert de veu i piano, a l’església de Sant Corneli, a les sis de la tarda. Anirà a càrrec dels intèrprets Marcelo Musijowski (piano), Maria Borràs (soprano) i Adrià Mas (tenor). El repertori comptarà amb els temes “Maruxa”, “Canciones Epigramáticas”, “Bohemios” i “Doña Francisquita”. L’accés serà lliure.

L’Ajuntament de Collbató organitza el festival, amb el suport del Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de l’Associació Amics de l’Orgue.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here