‘Canto a la imaginación’ de Marina Tuset, primer disc d’estudi de la jove cantant; ha portat cap a Sant Vicenç dels Horts un Latin Grammy 2023 en la categoria de Millor disseny sonor

La cantant i compositora Marina Tuset, s’ha posicionat com una de les noves promeses del pop independent gràcies al seu disc de debut ‘Canto a la Imaginación’ i a la seva nominació als Latin Grammy 2023, en la categoria de ‘Producció’- Millor Enginyeria de Gravació per a un àlbum; que ha acabat guanyant.

‘Canto a la imaginación’, un esperat àlbum de debut que va veure la llum el passat divendres 19 de maig i que fa quatre anys que està sotmès a un intens procés de maduració. Ha comptat, a més, amb la col·laboració de grans figures com ho són Vicente García, Cyrilee Aimée o Érico Moreira. 

Els dotze temes del disc fan un sumptuós recorregut pel soul, la samba, el jazz, la bossa nova i fins i tot el pop. Un viatge on, nota a nota, la Marina reflecteix aquesta desimboltura i carisma que tan freqüentment mostra a les seves xarxes socials; lloc on a través de les sessions amb la seva controladora, i de vegades en companyia d’altres artistes, potencialment es va donar a conèixer i de mica en mica a guanyar un merescut lloc a l’escena.

A més, aquest proper mes de juny l’artista estarà presentant el seu darrer treball en viu: el 17 de juny a la Sala Clamores, de Madrid; i el 30 a La Nau, de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here