Tindrà lloc aquest diumenge 26 de novembre i comptarà amb la participació de 15 ajuntaments de la comarca, que sortiran des de diferents punts del Baix Llobregat i s’aniran trobant pel camí per arribar plegades a l’acte central al Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat, on s’oferirà una xocolatada i on tindrà lloc la concentració i la lectura del manifest reivindicatiu

Cada 25N reivindiquem que els assassinats masclistes són la punta de l’iceberg de la violència estructural que existeix a les societats patriarcals com la nostra.

Al llarg d’aquest 2023, a Catalunya, s’han registrat 13 assassinats de dones pel sol fet de ser-ho. A l’Estat espanyol, la xifra total avui és de 89 assassinats masclistes. La Marxa contra la violència masclista del Baix Llobregat, és una de les maneres de demostrar el rebuig aquesta xacra.

Diverses marxes que s’inicien en diferents municipis de la comarca s’aniran trobant pel camí per arribar plegades a l’acte central al Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat, on s’oferirà una xocolatada que prepararan les xocolateres de l’Associació Cervelló Solidari, i on tindrà lloc la concentració final, amb la lectura del manifest, i una actuació musical.

Consulta  els punts de sortida i els municipis que se sumen a la marxa:

Enguany es farà un mural amb flors liles, que poden estar elaborades amb qualsevol material. Si vols col·laborar en emplenar el mural, aquí tens una plantilla per fer una flor amb goma eva i un videotutorial.

L’acte central tindrà una durada de 30-40 minuts, i enguany es farà a la platanera del Parc de Torreblanca (Sant Feliu de Llobregat). Aquesta serà l’estructura de l’acte:

1) Benvinguda i salutació.

2) Minut de silenci.

3) Lectura del Manifest contra la violència masclista, a càrrec d’Adriana Luque.

4) Actuació musical a càrrec de Carla Collado, cantautora de Cornellà de Llobregat.

5) Tancament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here