Els serveis mínims seran del 66 % les hores puntes i del 33 % la resta de la jornada. Així serà els 5 dies d’aturades previstos, 24 i 30 de novembre i l’1, 4 i 5 de desembre de desembre; en els que es calcula que es cancel.laran uns 400 trens a Catalunya

Renfe cancel·larà aproximadament uns 400 trens a Catalunya per la vaga el novembre i desembre del 2023 contra el traspàs de competències de la xarxa de Rodalies, anunciat pel PSOE i ERC una setmana abans de la investidura de Pedro Sánchez.

Els serveis mínims decretats pel Govern fixen una freqüència de pas del 66 % en les hores puntes i del 33 % la resta del servei els cinc dies de vaga: el 24 i 30 de novembre i l’1, 4 i 5 de desembre, coincidint amb l’inici del pont de la Puríssima.

Fonts coneixedores adverteixen que la situació a la xarxa de trens catalana pot ser complicada aquest divendres, ja que els serveis mínims han arribat dos dies abans de la convocatòria i és possible que hi hagi treballadors a qui no se’ls pugui comunicar oficialment que han d’anar a treballar i no es presentin.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here