El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) celebra l’any que ve els seus 50 anys d’existència (1974-2024). D’entre els actes i iniciatives programades destaca un llibre: “Contes del Baix Llobregat”.

Es tracta d’una publicació que inclou un conte il·lustrat per a cada ciutat de la comarca gràcies a la ploma (o l’ordinador) de Rafael Bellido i al pinzell de Joana Llordella.

Rafael Bellido és advocat especialitzat en urbanisme, medi ambient i gestió de la ciutat i col·laborador habitual d’elBaix.cat. És membre de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Viu a Sant Feliu de Llobregat i treballa a Pallejà.

Joana Llordella és historiadora, catedràtica de Llengua i Literatura Catalanes, Màster en Formadors de Formadors. Va ser membre del la Junta del CECBLL entre el 2000 i el 2012. Pinta “per gaudir com un infant amb els colors i el dibuix” .Viu a Esparreguera.

El llibre estarà disponible la segona quinzena de gener de l’any que ve. El Centre d’Estudis ha iniciat una campanya de recepció de donatius per fer possible l’edició de la publicació. Hi ha diverses opcions: la més assequible és de 23 euros, que dona dret a un exemplar signat per l’autor i l’autora, tenint present que el preu de venda del llibre un cop editat serà de 25 euros. També s’accepten aportacions més quantioses, que donen dret a aparèixer dins la publicació en el llistat de mecenes del llibre. Una bona  forma de donar suport a aquesta iniciativa comarcal.

Font i fotografia: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here