Es durà a terme a La Granja de La Ricarda, els propers 1, 2 i 3 de desembre, dins les múltiples activitats de la 50a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat

El cap de setmana de la Mostra és un moment molt especial per a les entitats, ja que és el moment on cada any es retroben i participen en aquest esdeveniment amb l’objectiu de donar a conèixer als pratencs i les pratenques la tasca que fan cadascuna d’elles, al llarg de l’any.

Enguany, la Mostra en reunirà gairebé un centenar de diferents àmbits: social, educatiu, esportiu i cultural, així com consells municipals i projectes municipals.

A la vegada que la Fira, les entitats també celebraran el seu aniversari mirant al passat i la seva història, de vital importància per la ciutat del Prat, gaudint el present i somiant un futur amb nous reptes i fites.

A la 21a Mostra s’hi podran trobar els estands de les diferents entitats i també un munt d’activitats organitzades per elles mateixes. Es poden consultar totes les activitats al següent enllaç.

#21MostraEntitats

Durant els plenaris de preparació previs a la Mostra, les Entitats han participat en uns tallers amb l’objectiu de millorar la seva comunicació a través de les xarxes socials.

Durant tot el cap de setmana, es podrà seguir la seva activitat a les seves xarxes socials i especialment a Instagram, ja que entre totes han dissenyat diferents stickers que utilitzaran durant la celebració de la Mostra, i que també conviden al públic a utilitzar.

Aquests stickers es poden afegir als stories d’Instagram buscant amb les etiquetes: elprat, Entitats i/o mostraentitats.

Dia Internacional de les Persones Voluntàries

El Punt de Voluntariat impulsa una nova campanya per captar més persones voluntàries i ho fa en el marc de la 21a Mostra d’Entitats.

Serà el dissabte 2 de desembre, a les 11:30h, quan es realitzarà una acció explicativa dels diferents projectes existents al Prat, dins del pavelló de la Mostra.

La nova campanya vol apropar a la ciutadania els diferents sentiments que desperta el Voluntariat a través d’imatges dels diferents projectes que actualment estan actius al Prat.

En són més de 70 els projectes en els quals s’hi pot participar. Apropeu-vos i coneixeu on i com col.laborar, per fer del Prat una ciutat millor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here