Els 26 millors equips estatals competeixen els dies 2 i 3 al CEM Les Moreres. El CGE Les Moreres ho fa a Primera Divisió

L’idil·li d’Esplugues amb la gimnàstica artística d’elit continua fent passos. El CEM Les Moreres acollirà avui dissabte 2 i demà diumenge 3 de desembre la primera fase de la Lliga Iberdrola de Clubs, la màxima competició estatal per equips de gimnàstica artística femenina –organitzada per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica–, on competeix el Club Gimnàstica Esplugues (CGE) Les Moreres.

La instal·lació municipal acull cada any competicions de gimnàstica base i escolar, però és la primera vegada que serà escenari d’una competició d’elit estatal. Hi participaran més de 220 gimnastes de 26 equips (8 de Primera Divisió, 8 de Segona i 10 de Tercera).

El CGE Les Moreres, un dels clubs més destacats d’Espanya, va guanyar la competició el 2021, va ser tercer el 2022 i va ser cinquè la temporada 22-23. El club compta amb una de les millors gimnastes espanyoles, Alba Petisco, que al passat Mundial va obtenir el passaport als Jocs Olímpics París’24.

El programa de competició és el següent:

• Dissabte 2, de 9.30 a 13 hores, Segona Divisió , amb Salt, Terrassa, Xelska B, RGC Covadonga, Alcorcón, Madajahonda, Molins de Rei i La Salle B.

• Dissabte 2, de 17 a 20.30 h, Primera Divisió amb Egiba, Xelska, La Salle, Pozuelo, CGE Les Moreres, L’Hospitalet, Gym-Val i Gimnàstic Palma.

• Diumenge 3, de 9 a 14.30 h . grup 2).

Les entrades per a la tarda del dissabte ja estan esgotades. Per a les sessions de matí (8 euros cada una), cal contactar amb el club (@cglesmoreres).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here