L’assemblea de Sant Vicenç En Comú Podem va escollir per unanimitat la seva nova executiva. Una votació on l’única candidatura presentada, “En Comú ho Podem Aconseguir” va rebre el suport total de la militància

Una candidatura certament renovadora on, el fins ara i des de fa 8 anys coordinador i actual regidor de govern de l’Ajuntament de Sant Vicenç, Jordi Gil Dorado i l’anterior coordinadora, Georgina González, fan un pas al costat, deixant espai a les noves generacions del partit, com és el cas de Txema Martos, un jove vicentí i politòleg de 25 anys, que ha agafat el seu relleu, conjuntament amb l’Araceli Domènech, a la coordinació de l’espai.

Una candidatura que vol consolidar l’espai d’En Comú Podem, segons expressen en un comunicat, “com un espai unitari dins del municipi baixllobregatí, amb persones d’ambdues organitzacions, amb uns objectius compartits i ben definits i amb la intenció d’apuntalar l’espai d’esquerres, feminista, ecologista i defensor de la justícia social dins de Sant Vicenç dels Horts”.

“Un espai certament jove, però que compta amb una motxilla d’experiència enorme i d’un valor incalculable, ja que molts dels seus militants actius varen ser aquelles dones i homes que, ja des del PSUC, van treballar per crear el Sant Vicenç que avui en dia coneixem”, expliquen.

D’aquesta manera la nova executiva estarà formada per l’Araceli Domènech com a coordinadora i responsable de finances, el Txema Martos com a coordinador i responsable de comunicació, el Joan Pérez com a secretari d’organització, recolzat en aquesta tasca pel Carlos Sans, que alhora serà el responsable de transició energètica i canvi climàtic, la Inma Moyano com a responsable de feminismes i la María José Martínez com a responsable d’entitats i acció social.

“Una candidatura que mescla joventut i experiència i que enceta aquesta nova legislatura amb entusiasme i amb ganes de treballar per fer de Sant Vicenç dels Horts un municipi millor”, sentencien.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here