El proper 11 de desembre comencen les Festes d’Hivern a Gavà amb un programa ampli i divers de propostes que s’allargaran fins el proper 6 de gener

Les festes arrencaran amb la inauguració dels pessebres de la Comissió de persones usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran Torre Lluc i de l’Associació de la Gent Gran al Casal Municipal El Centre, el naixement fet amb figures de playmobil a la Unió de Cooperadors i el pessebre tradicional de figures, al porxo de l’església de Sant Pere.

El 14 de desembre, Sant Nicasi, els actes començaran amb la trobada de puntaires de l’Associació de Veïns de Can Tintorer i la missa solemne amb la benedicció i repartiment dels panets, tradició amb la col·laboració de Righetti Forners. 

Durant el cap de setmana del 15 i 16 de desembre hi haurà un reguitzell d’activitats per a grans i petits amb jocs, tallers de Nadal, festivals solidaris, molts relacionats amb La Marató de de TV3, cercavila i concerts, així com el tradicional Mercat de Sant Nicasi, a la Rambla, i el Mercat d’Art Jove, a la plaça de Batista i Roca.

Enguany, a més, a Gavà tornarem a fer festa grossa per cap d’any, amb la tradició de les campanades al voltant del gran arbre de la Torre Lluc i amb la millor música i festa del grup Mala Vida i l’animació dels Baby Sisters.

L’inici d’any portarà més il·lusió, sobretot als més menuts de la ciutat, amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, precedida de la visita a la “clau de la ciutat”, a la sala de plens, i del campament reial als jardins de la Torre Lluc.

El dia 5 de gener, a les 17.30, hores Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la platja i d’allà es desplaçaran fins a la plaça de Jaume Balmes on es farà una gran rebuda a partir de les 18.15 hores. Tot seguit, arrencarà la cavalcada pels carrers de la ciutat

Torna el campament reial

El campament dels carters reials inclou diferents espais amb una sèrie de dinamitzacions, animacions, instal·lacions i altres elements per gaudir-ne en família, amics i amigues: els carters reials, el Pam i pipa al xumet, la bústia reial i el photocall, entre d’altres.

Hi ha dues opcions a l’hora de visitar-lo: fer el recorregut complet sense visitar ni lliurar la carta, o bé visitar els carters reials, lliurar-los la carta i fer el recorregut incloent el jardí del Museu. En aquest cas, cal disposar d’una entrada, que es pot aconseguir prèviament a l’Espai Maragall o adreçant-se al punt d’informació del campament a la darrera franja horària de cada jornada.

Font: elBruguers (Ajuntament de Gavà)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here