Cinc taxistes il·legals han estat denunciats pels Mossos d’Esquadra entre el 14 i 15 de desembre en el marc de la intensificació de la campanya de control d’aquest tipus de vehicles que la policia catalana fa a l’aeroport del Prat

Segons els Mossos, els denunciats exercien el servei de taxi sense cap tipus d’autorització administrativa.

Periòdicament, els Mossos de la Divisió de Trànsit fan controls en els accessos a les terminals de l’aeroport incidint especialment en aquest tipus de vehicles il·legals.

Es tracta d’infractors que capten els clients en l’origen, o sigui en qualsevol punt de Catalunya, com poden ser punts turístics o hotels, o que els capten a les terminals d’arribada de l’aeroport.

Els Mossos expliquen que, principalment, aquests serveis de taxi no autoritzats es fan amb vehicles particulars o de lloguer. Alhora indiquen que molts dels infractors reincideixen malgrat que se’ls imposa multes quantioses.

L’import econòmic d’aquestes denúncies pot arribar als 4.000 euros. A més, la Policia Local del Prat de Llobregat va immobilitzar en el dipòsit municipal els vehicles que fan aquest servei de taxi no autoritzat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here