La grossa de Nadal va portar ahir al migdia l’alegria i l’emoció, a la plaça Catalunya de Sant Vicenç dels Horts. L’administració número 1 del municipi va repartir 4 milions d’euros en deu dècims del 88008

Tal i com van explicar els venedors, Ángeles Toro i Dani Juárez a l’Agència Catalana de Notícies, “el 88008 és un número considerat lleig però avui els números lletjos són bonics”.

És el primer cop que aquesta parella d’administradors, al capdavant del negoci des de fa deu anys, ven un primer premi de la grossa de Nadal. “Tots ells han estat venuts per finestreta i a veïns del poble” però asseguraven que encara ningú els havia contactat per comunicar-los que havia estat afortunat. Creuen que “els guanyadors aniran passant per l’administració amb comptagotes” durant els propers dies.

Cap a les 13:15h d’aquest divendres, l’Ángeles Toro i el Dani Juárez ja estaven retirant els cartells de la grossa de Nadal per a col·locar els del sorteig del Nen del proper dia de Reis pensant “que ja no tocaria res”. I va ser aleshores quan van escoltar per la ràdio el número premiat i van comprovar que n’havien venut tota una sèrie. Comentaven que “no recordaven que el primer premi hagués sortit mai tan tard”.

A mida que veïns i familiars es van anar assabentant de la notícia, es van acostar a l’administració per a felicitar o acompanyar als venedors en la seva eufòria. Els protagonistes “no donaven crèdit a la sorpresa” però havien guardat algunes ampolles de cava a la nevera per si la sort feia acte de presència.

Toro i Juárez havien repartit premis anteriorment com els de la loteria nacional o la primitiva però en els deu anys que porten al capdavant de l’administració no havien venut cap butlleta premiada de la grossa de Nadal. Ara esperen tenir “la mateixa sort” pel sorteig del Nen que se celebrarà el proper 6 de gener, coincidint amb la festivitat de Reis.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here