Aquest dissabte, 13 de gener, ha tingut lloc a Gavà una nova Marxa (a la fotografia) organitzada per  l’Associació “Aturem el Pla de Ponent” contra el projecte que impulsa el govern municipal de PSC i Junts per Catalunya.

Uns 200 veïns i veïnes de Gavà i Castelldefels s’han unit en una manifestació per expressar la seva oposició al Pla de Ponent, un projecte urbanístic que consideren que “amenaça un corredor ecològic vital entre el Garraf i el Delta del Llobregat”.

La manifestació ha denunciat projectes que el Pla “sense sentit” que porta aparellats, com la construcció d’una piscina olímpica a la zona de la Masia de l’Horta “en ple episodi de sequera” o l’anunci d’una nova estació de RENFE a només 2 km de les estacions de Gavà i Castelldefels i que “no figura com una de les inversions del Pla de Rodalies pactat entre l’Estat i la Generalitat”.

El Pla preveu urbanitzar 186 hectàrees , construir 4.896 habitatges i augmentar en 12.500 habitants la població de Gavà. 40 hectàrees de terres de conreu es veuran afectades negativament.

Font i fotografia: Aturem el Pla de Ponent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here