La sequera continua, malgrat les pluges previstes per aquests dies. La Generalitat té decidit aprovar la declaració d’emergència per sequera a inicis del mes de febrer.

La declaració comportarà que cinc municipis del Baix Llobregat, Begues, Corbera de Llobregat, Cervelló (a la fotografia), la Palma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts, que el mes de novembre van superar el llindar dels 200 litres per habitant i dia, segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), pateixin la reducció de la pressió de l’aigua que els hi aplicarà Aigües de Barcelona a instàncies de l’ACA.

L’objetiu de la mesura és aconseguir un estalvi d’aigua en uns municipis que tenen dins el seu terme municipal una gran quantitat d’urbanitzacions, amb xarxes de distribució molt extenses, que comporten l’existència de pèrdues i fugues d’aigua.

La declaració de l’emergència per sequera anirà afectant els diversos municipis de la comarca, alguns dels quals, fins fa tan sols quinze dies, tenien instal·lades pistes de gel real,

Font: ACA

Fotografia: Turisme Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here