Avui dia, estem acostumats a fer fotos de quasi tot el que fem: llocs on anem, paisatges que veiem, menjars que tastem, excursions que fem, trobades amb amics i amigues… i a compartir-ho a les xarxes socials

Si sou dels que us agrada compartir les vostres experiències, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat us anima a què no deixeu el mòbil ni un segon. Si us agrada fer fotos, aquest post us interessa!

A continuació, us presentem el primer dels deu llocs desconeguts del Baix Llobregat per fotografiar:

LA COLÒNIA SEDÓ

Hem parlat d’un banc gegant, sí. Però què us semblaria fer-vos una foto amb un dels principals testimonis de la història industrial de Catalunya? Doncs heu d’anar a la Colònia Sedó, un espai impressionant que amb les seves arcades gegants no us deixarà indiferents.

Als peus del Llobregat, gairebé tocant a Esparreguera, s’alça aquest complex; un dels principals testimonis de la història industrial de Catalunya. La gran turbina de 1.400 CV és un dels grans atractius del recinte, una màquina de ferro colat que va ser la més gran i potent d’Espanya i una de les més espectaculars d’Europa. Actualment ja no rep aigua, sinó que s’ha convertit en un objecte històric del museu que recull la història de la colònia.

Així que si sou de fotos a l’interior, no podeu marxar sense visitar el Museu de la Colònia Sedó i conèixer la gran turbina o la màquina de ferro colat. La Colònia Sedó és un altre racó del Baix Llobregat ideal per fer fotos i que mereix ser descobert!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here