ElBaix.cat ja ha informat del Premi Gaudí a la millor actriu secundària que va rebre el passat diumenge, 4 de febrer, la reconeguda actriu de Sant Just Desvern, Clara Segura, pel seu paper a la pel·lícula “Creatura”.

Però els premis guanyats per dones del Baix Llobregat no s’aturen aquí. A finals de gener, l’actriu Irene Balmes , de Sant Vicenç dels Horts, rebia, amb menys de 18 anys d’edat, el Premi Feroz a la Millor Actriu de Repartiment pel seu paper a la sèrie “La Mesías”, el gran èxit televisiu dirigit pels Javis. La Irene és filla del conegut cantant Santi Balmes, líder de “Love of Lesbian”.

I en els premis Gaudí, a més de la Clara Segura, han brillat també, l’actriu i ballarina  santfeliuenca, Clàudia Malagelada, que amb només 17 anys ha guanyat el Premi a la Millor Interpretació Revelació per la pel·lícula “Creatura”, i la directora de Martorell, Sandra Reina, guanyadora del Premi al Millor Curtmetratge per “El Bus”, nominat també als Premis Goya.

I encara hi ha qui considera el Baix Llobregat com la perifèria de Barcelona.

Fotografia: Principal.cat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here