A Sant Feliu de Llobregat creix la polèmica per les controvertides decisions de l’actual equip de govern municipal, format pel PSC, Junts per Catalunya (Tots som Sant Feliu)  i Veïns, de les que s’ha fet ressò elBaix.cat.

Ara ha estat qui fou alcalde de la ciutat, Jordi San José (a la fotografia), qui ha volgut expressar la seva opinió en el seu blogspot, sota el títol de “Tres renúncies per falta de projecte, no per falta de diners”. San José fa referència a les decisions del consistori, que presideix l’alcaldessa socialista Lourdes Borrell, de renunciar a l’Escola d’Hostaleria del Baix Llobregat a la Nau de les Sedes, a la renúncia al trasllat i ampliació del CAP Rambla a l’antic camp de futbol de Rambla Marquesa de Castellvell, i a la renúncia al Centre d’Interpretació del Parc de Collserola, a la Masia de la Salut.

L’exalcalde rebat en el seu article el principal argument de l’equip de govern, la manca de recursos econòmics, tot afirmant que “sí que hi diners, el que no hi ha és ni projecte de ciutat ni voluntat de destinar-los a aquestes finalitats”. Explica que “ni el nivell d’endeutament ni plurianualitat anterior limiten el més mínim la capacitat del govern de PSC, Tots i Veïns per decidir les inversions que cregui millors per a la ciutat”. També critica que des de l’Ajuntament s’afirmi que “és una despesa que no ens toca”, tot preguntant: “De debò que la formació professional pública, que l’ampliació de l’ambulatori i la creació d’un CUAP, o el coneixement i la preservació de Collserola no ens toquen?????”

San José afirma que “és que no hi ha projecte, que no hi ha una visió compartida de futur de ciutat, o que hi ha simplement ganes de desmuntar l’obra dels governs anteriors”.

Jordi San José i Buenaventura, llicenciat en Ciències Químiques i Diplomat en Ciències Empresarials, ha estat professor de Secundària i va ser alcalde de Sant Feliu de Llobregat per ICV-EUIA entre el 2011 i el 2019. L’any 2022 va publicar un llibre que ha assolit una gran èxit: “Estimades famílies” (Eumo Editorial).

Font: Jordi San José

Fotografia: Eumo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here