Onze espectacles d’arts escèniques i familiars ompliran diversos escenaris de la ciutat durant els mesos de febrer i març

La programació municipal ‘A Escena’ torna a Sant Boi durant els mesos de febrer i març amb onze espectacles d’arts escèniques i familiars de diferents gèneres i formats. La comèdia ‘Pongo’ donarà inici al cicle amb un ‘improshow’ el pròxim diumenge 18 de febrer a Can Massallera.

Cal Ninyo i Can Massallera acullen les propostes més específicament adreçades al públic adult, com la mateixa ‘Pongo’, mentre que els espectacles per al públic familiar estaran presents en altres escenaris de la ciutat.

La programació ‘A escena’ abasta gèneres com la comèdia, el musical o el drama i, a més de teatre, ofereix dansa, màgia, titelles o mim.

‘Pongo’ és una comèdia molt contemporània, interpretada per Judit Martín i Mònica Ballesteros, que fa servir la improvisació com a eina escènica i que cerca la participació activa del públic. (18 de febrer, Can Massallera, 19 hores)

‘En mitad de tanto fuego’, dirigida per Xavier Albertí, és un poema èpic sobre el camp de batalla i sobre la condició humana que combina veus del passat i del present en un muntatge inspirat en l’Ilíada d’Homer i altres textos de la literatura grega clàssica (25 de febrer, Can Massallera, 19 hores).

‘M’esperaràs’ és una comèdia sobre un professor universitari fracassat en l’amor a qui li preparen un sopar per trobar-li parella (3 de març, Can Massallera, 19 hores).

‘Camille’, és un ‘biopic’ basat en la vida de l’escultora Camille Claudel que integra teatre i dansa en un mateix espectacle (8 de març, Cal Ninyo, 21 hores).

‘Hamlet.01’ és una recreació, escrita i dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Enric Cambray, del famós personatge de Shakespeare, que apareix davant del públic del segle XXI per comentar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que porta el seu nom (10 de març, Can Massallera, 19 hores).

‘Kiss me love’, de la companyia Les Antonietes, és una història ambientada al barri amb personatges quotidians i música en directe (17 de març, Can Massallera, 19 hores).

‘Adiós, Marta’, per últim, és una història sobre l’amor, el matrimoni i la necessitat de tornar a començar (21 de març, Cal Ninyo, 20 hores).

La programació també inclou l’oferta habitual de microteatre dels dijous al vespre a Cal Ninyo, organitzada per Weller, on s’interpreten peces de 15 minuts.

‘A escena’ ha programat els espectacles familiars ‘Rigoberta i el windigo’ (18 de febrer, Casal de Marianao, amb teatre i titelles), ‘Shreck, el petit musical’ (25 de febrer, Casal de Casablanca), ‘Piu-piu’ (3 de març, Casal de Cooperativa i Molí Nou, especial per nadons) i ‘Imagina2’ (10 de març, Casal de Camps Blancs, espectacle de màgia i mim). Tots aquests espectacles començaran a les 12 hores.

Entrades: Entrapolis o a taquilla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here