Gavà tornarà a ser una de les localitats on es disputarà la Marathon Cup BTT i ho farà acollint la prova inaugural que tindrà lloc el proper 17 de març

El campionat, amb reptes de bike i al qual la nostra ciutat s’hi adherí l’any passat, comptarà amb cinc curses dins del calendari, amb recorreguts per a aquells amants PRO i OPEN del Mountain Bike, amb dues opcions de distància a cada seu.

Es tracta de recorreguts aptes tant per a professionals com a amateurs; tant per a escaladors com per a rodadors; Costa i interior.

5 REPTES MOUNTAIN BIKE

17 Març – Marathon Cup Gavà

La Marathon Cup BTT Gavà és una prova de modalitat XCM amb sortida i arribada al Parc de les Tretze Roses. Presenta dos recorreguts: un llarg de 38kms i 1250m de desnivell positiu acumulat i un recorregut curt de 29kms i 900m de desnivell positiu acumulat que parteixen d’una mateixa base, i passant pels municipis de Viladecans, Sant Climent de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Begues.

Ens endinsem a zona muntanyosa després d’uns primers quilòmetres asfaltats i sector neutralitzat. A partir de que ens trobem els primers camins, una primera part fàcil i en la que pedalar serà el principal protagonista fins a trobar una sèrie de senders encadenats i voltar per la Serra de Roca Galena.

Baixades tècniques per senders, pistes amples de pujada, frondositat i una variació en la flora paisatgística són els trets característics d’aquesta Marathon Cup BTT Gavà 2024

21 Abril – Marathon Cup Cambrils – UCI Class 2

Acollirà tots aquells i aquelles bikers internacionals que busquen punts UCI per al rànquing mundial al costat dels centenars de ciclistes amateurs que voldran rodar per aquesta zona ideal per al Mountain Bike, just al costat del mar.

Una cita Marathon d’uns 75km i l’opció de 46 Km per als que comencen a endinsar-se a les curses de BTT.

25 Maig – Marathon Cup Vic

La fórmula per a aquesta cursa és un recorregut 40 km amb 1.130 m+. Un traçat variat i equilibrat de senders i paisatge, sense oblidar-nos de l’opció de 37 km amb 800 m+ per a aquells que busquen una proposta més explosiva i curta.

També hi haurà la sortida de la tradicional Turonet, per a totes les edats.

16 Juny – Marathon Cup Naturland, Andorra

El campionat travessa la frontera per oferir dos recorreguts d’alta muntanya a la nova seu del certamen. Recorreguts amb desnivell i molts trams divertits per gaudir amb la BTT.

21 Setembre – CANYON Marathon Cup Girona – Sea Otter Europe

La final comptarà amb un festival ciclista internacional com Sea Otter Europe amb s recorreguts plens de singletracks, senders amb molt de flow als 65Km in una prova curta d’uns 40km.

Inscripcions obertes a www.bikemarathonbtt.com

Font: elBruguers (Ajuntament de Gavà)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here