Els Premis Enderrock han donat a conèixer els tres finalistes de cada una de les quinze categories de votació popular en l’edició de 2024.  Els guardorns del total de 35 premis de crítica i votació popular es lliuraran a Girona en dues gales, el 7 i el 14 de març.

El cantautor santfeliuenc Joan Dausà és finalista en dues categories: Millor Artista del 2023 per votació popular i Millor Directe del 2023 per votació popular.

El cantant del Prat de Llobregat, Alfred García (a la fotografia), és finalista del Premi a  la Millor Cançó del 2023 per votació popular pe seu primer single en català  “Els teus ulls”.

Un altre cantant de Sant Feliu de Llobregat, Nil Moliner, és finalista del Premi al Millor Disc en llengua no catalana per votació popular per “Lugar Paraíso”.

Els artistes amb més nominacions són els mataronins The Tyets (amb cinc) i Mushkaa  (amb quatre). El Premi Enderrock d’Honor serà lliurat a Jaume Sisa amb motiu dels cinquanta anys de l’enregistrament del seu àlbum “Qualsevol nit pot sortir el sol”  i el Premi Enderrock a la Trajectòria correspondrà al cantautor de la Catalunya del Nord, Pascal Comelade.

Font: Enderrock

Fotografia. OTSiguiendo

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here