Quina és la relació de Gavà amb l’alliberament de sis víctimes de tràfic d’éssers humans a dos pisos prostíbul a Mollet i Manresa? Davant les informacions publicades sobre l’existència a Gavà d’una xarxa de tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, l’Ajuntament de Gavà ha fet públic un comunicat amb aclariments

Segons informa l’Ajuntament baixllobregatí, “a Gavà no es va desarticular cap pis ni prostíbul, aquests estaven ubicats a Mollet del Vallès i a Manresa, on es va alliberar a sis dones que es trobaven sota el control de l’organització delictiva”.

“L’operació va tenir lloc el 19 de desembre, i de manera simultània, a Gavà, Mollet i Manresa. A Gavà es va procedir a l’entrada i registre d’un habitatge. Es va detenir una dona que hi residia per la seva vinculació a l’organització criminal. Durant el registre també es va procedir a comissar material informàtic i documentació. En el marc de l’operació es va detenir un total de 10 persones”, expliquen.

Finalment asseguren que des de l’Ajuntament de Gavà, “com a ciutat feminista i membre de la Xarxa Catalana de Municipis Lliures de Tràfic de Persones Destinades a l’Explotació Sexual volem posar en valor l’eficaç intervenció de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, i refermar el rebuig més contundent a aquesta greu vulneració dels drets humans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here