El Mapa del Patrimoni Cultural de Pallejà, que ha estat elaborat per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, té com objectiu recollir de manera exhaustiva dades sobre el patrimoni cultural i natural del municipi. Es va elaborar entre el 2022 i el 2023.

El Mapa vol ser una eina de coneixement global sobre el patrimoni local que serveixi per unificar tota la informació existent i garantir que aquesta estigui a disposició de la ciutadania.

El Mapa de Pallejà inclou 136 elements de patrimoni cultural, entre els que trobem masies com la Torroja, edificis com el Castell, Ca n’Olivella, i l’actual Casa de la Vila (a la fotografia) o espais com el Turó Roig.

Font i fotografia: Ajuntament de Pallejà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here