Del 22 al 31 de març se celebra la Súper Liga Pro 3×3 FIBA de bàsquet, un dels torneigs de major rellevància en aquest esport, i on participaran 12 dels millors equips 3×3 d’arreu del món. Després de la inauguració a Tarragona, i abans d’arribar a Badalona com a destinació de cloenda, el torneig farà la segona parada a Sant Feliu, que actuarà com a seu oficial d’aquest torneig els propers 26 i 27 de març

El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i les pistes exteriors Agustí Suñer es convertiran així en escenari de luxe per a aquest esdeveniment de renom internacional. Sant Feliu, ciutat amb una llarga tradició esportiva, és reconeguda per la seva diversitat i alta qualitat en disciplines com el futbol, handbol, bàsquet en cadira de rodes, natació i waterpolo.

L’alcaldessa Lourdes Borrell, va donar la benvinguda a aquest esdeveniment afirmant que “estem molts contents d’acollir aquesta competició i esperem gaudir de dos dies de bon bàsquet”. Borrell va posar en valor la pràctica esportiva al municipi recordant que “Sant Feliu  és referent amb el 3×3 a Espanya per les pistes i per l’equip senior masculí, numero 1 a Espanya, i també en categoria femenina amb l’equip junior, que és sots-campió d’Espanya”.

Per la seva banda el regidor d’Esports, Ivan Martín, també va expressar la seva satisfacció pel fet que Sant Feliu i el Juan Carlos Navarro acullin aquesta lliga internacional amb els millors equips del món. “Aquesta és la primera edició i, de ben segur, no serà l’última. Esperem que tot vagi bé i que jugadors, aficionats i famílies es trobin com a casa a la nostra ciutat”, va afirmar Martín.

La Súper Liga Pro 3×3 FIBA comptarà amb la participació de tres equips espanyols, així com de conjunts d’altres punts del planeta com Estats Units, Japó, Brasil, Sèrbia, Àustria o Suècia, entre d’altres. Amb aquest esdeveniment, Sant Feliu reafirma el seu compromís amb l’esport i es consolida com una destinació d’excel·lència per a esdeveniments esportius d’abast internacional.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here