El Pavelló Juan Carlos Navarro va acollir aquest divendres 22 de març, la presentació a mitjans de la Super Liga Pro 3×3 FIBA de bàsquet, un dels torneigs de major rellevància en aquest esport, que els dies 26 i 27 de març portarà a Sant Feliu l’emoció del bàsquet de carrer a nous nivells de competitivitat i espectacle. En el torneig hi participaran 12 dels millors equips d’arreu del món inclòs el Barcelona CBS, sorgit de la cantera santfeliuenca

La presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la localitat, Lourdes Borrell, del vicepresident cinquè de la Fundació Catalana de Bàsquet, Josep Maria Rofes, del president del Club de Bàsquet SantFeliuenc, Josan Daban, i del regidor d’esports Iván Martín.

Borrell va posar en valor el fet que Sant Feliu es converteixi en seu d’aquest torneig. “És un orgull com a alcaldessa acollir aquesta competició, una de les més importants del planeta d’aquesta increïble modalitat, i que converteix Sant Feliu en una destinació d’excel·lència”.

Per la seva banda, Josan Daban va recordar tota la feina que s’està portant a terme des de l’equip per situar la ciutat en el mapa, “des de les iniciatives d’aquest darrer any fins a propostes de futur per aquest estiu com una lliga femenina de seleccions, passant per aquest espectacular 3×3 que acollirà el Juan Carlos Navarro, un escenari espectacular”.

Josep Maria Rofes, va explicar que “a Catalunya tenim molt bons equips i jugadors, i hem de tenir més clubs que apostin per aquesta modalitat com el CBS, a qui agraïm el seu suport, desitgem molta sort esportiva i organitzativa, i esperem que no sigui la primera ni la última vegada que hi col·laborem, sinó que vinguin moltes més”.

L’emoció del bàsquet de carrer, al màxim nivell competitiu

La Super Liga Pro 3×3, que comença a guanyar rellevància després de la seva introducció als Jocs Olímpics de Tòquio, i amb presència confirmada a les properes olimpíades de París, aterra a Sant Feliu com una de les seves destinacions principals.

Després de la inauguració a Tarragona el cap de setmana del 23 de març , i abans d’arribar a Badalona com a destinació de cloenda, el torneig farà la segona parada a Sant Feliu, que actuarà com a seu oficial d’aquest torneig els propers 26 i 27 de març.

Amb el lema ‘Del carrer fins als Jocs Olímpics’, aquest esdeveniment esportiu comptarà amb la participació de 12 dels millors equips del món, entre els quals el Barcelona CBS de Sant Feliu i conjunts d’Estats Units, Japó, Brasil, Sèrbia, Àustria o Suècia, entre d’altres.

L’esdeveniment i els seus participants transformaran el Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i les pistes exteriors Agustí Suñer, per uns dies, en l’epicentre del bàsquet 3×3 a nivell internacional.

Els horaris del torneig són els següents:

Dimarts, 26 de març

• Fase classificatòria: d’11 a 14 h, i de 16 a 19 h

Dimecres, 27 de març

• Quarts de final: de 12 a 14 h

• Semifinals: de 16 a 17 h

• Final: de 18 a 18:30 h

Amb l’acollida d’aquesta competició de primer nivell, Sant Feliu es posiciona com una destinació d’excel·lència per als esdeveniments esportius d’abast internacional. La ciutat, amb una llarga tradició, s’ha guanyat el reconeixement per la seva diversitat i alta qualitat en una àmplia gamma de disciplines, i referma així el seu compromís amb l’esport.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here