Partit de quarts de final de la Campions femenina a l’estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí aquest dijous, 28 de març. El Barça s’ha imposat al SK Brann Kvinner de Noruega per 3 gols a 1. A l’anada ja havia guanyat l’equip blaugrana per 1 a 2. Els gols han estat obra d’Aitana Bonmatí, al minut 24, de F. Rolfo al 56 i de Patri Guijarro a les acaballes del partit, al minut 88. La novetat ha estat el retorn d’Alexia Putelllas. El resultat global de l’eliminatòria  ha estat de 5 a 2 favorable a les jugadores blaugrana. Les 5.510 persones que han omplert l’estadi Johan Cruyff han vibrat amb l’equip i han celebrat la classificació. Ha estat la segona màxima assistència en un partit femení en el camp del Baix Llobregat.

El Barça jurarà per sisena vegada consecutiva les semifinals de la Champions contra el Chelsea, però el partit d’anada ja no serà a Sant Joan Despí sinó a l’estadi Lluis Companys a Montjuic. La tornada tindrà lloc a Stamford Bridge.

Fotografia: FC Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here