S’apropen les Festes de la Carxofa, i per tant, l’Escarxofa&Jazz, un esdeveniment organitzat conjuntament amb l’associació Les Escarxofes del Prat i La Capsa. Una jornada on gaudir de bona música i de la gastronomia de proximitat

El pròxim 14 d’abril es celebrarà la seva 16a edició i com de costum, ja estan preparats tots els elements necessaris per a que la festa, estigui a l’alçada dels anys anteriors.

Segueix llegint per a no perdre’t les novetats més fresques d’aquest esdeveniment que, combinat amb bona companyia i música de qualitat, de ben segur serà memorable.

Música

Obriran el festival Adrian Cunningham Gypsy Quartet, ritme, improvisació i energia que uneix el swing i el gypsy jazz. La festa continuarà amb JF Trio, una formació a cavall entre el jazz, la música electrònica i el pop, la combinació perfecte per anar fent gana.

A continuació actuaran Les Testarudes, nou dones que reivindiquen la presència femenina als escenaris, creant un espai per a empoderar-se dins el món de la música i ocupant el seu espai i estils masculinitzats com l’ska i el rocksteady.

I per a acabar d’elevar la festa, es podrà gaudir del directe explosiu de Bigblack Rhino, que mesclen estils de música negra en un potent i sensible repertori molt recomanable.

La cirereta del pastís serà la Dj Meow aka DJ Nu, que punxarà els seus vinils entre banda i banda amb sessions que combinen rock’n’roll amb garage, sixties, rhythm and blues, …, la millor manera d’animar la festa!

Menú i tiquets

Les Escarxofes del Prat prepararan un arròs melós amb l’escarxofa del Delta i de postres pa de pessic amb la flor morada de la República. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la terra.

Preu:  10,5 € + 0,5 € de gestió.  Venda de tiquets només online a partir del dimecres 3 d’abril a les 17h

A més, el mateix dia Les Escarxofes del Prat oferiran “platillos” que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d’amor.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here