Vox ha presentat davant la Junta Electoral de Zona una denúncia contra l’Ajuntament del Prat de Llobregat per “incomplir la llei electoral” 

El partit d’ultradreta que, al costat del PP, està protagonitzant arreu accions contràries a la Llei de Memòria Democràtica, ha portat la seva campanya fins el Prat de Llobregat.

El partit de Santiago Abascal ha carregat aquest cop contra la commemoració de la II República a la ciutat baixllobregatina, declarant que “considera inconcebible que l’ajuntament col·loqui objectes ideològics que divideixen mentre continuen aprovant concessions separatistes i promocionen l’agenda progre 2030 tot l’any amb els diners de tots els veïns”.

En la denúncia, Vox demana que s’insti l’Ajuntament a retirar la bandera republicana tricolor que es troba en la façana “en un termini de 24 hores” i que li “adverteixi que, en cas de no verificar-se els acords en el termini concedit, podrà incórrer en un delicte de desobediència”.

L’escrit presentat sosté que, a criteri de Vox, “durant el període electoral, els poders públics no poden realitzar cap campanya institucional que atempti contra els principis d’objectivitat i transparència del procés electoral i d’igualtat entre els actors electorals, principis que han de ser efectivament garantits per l’Administració electoral, com disposa l’article 8.1 de la LOREG”.

En aquest sentit, Vox entén per període electoral el temps comprès entre la data de publicació de la convocatòria de les eleccions i el dia mateix de la votació.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here