CCOO va convocar tres dies de vaga per a la plantilla de Monbus Julià, que dona servei d’autobús al Baix Llobregat, el primer dels quals va ser el passat dia 17 d’abril

La plantilla de de setze línies de bus del Baix Llobregat operades per filials de Monbus i Julià, la majoria de les quals neixen o moren a Sant Boi de Llobregat, si bé n’hi ha que enllacen diferents ciutats amb l’aeroport, entre altres serveis; van anunciar tres dies de vaga, per tal de reivindicar un servei públic amb les mateixes condicions de qualitat, seguretat i puntualitat, que a la ciutat de Barcelona.

Segons el sindicat CCOO, l’empresa Monbus Julià “incompleix totes aquestes condicions i ho fa a l’empara de la passivitat de l’Àrea Metropolitana, que és qui ha de vetllar pel compliment dels contractes públics”. Per aquest motiu van convocar tres jornades de vaga: el passat 17 d’abril i  els propers 24 d’abril de 10 h a 18 h i 8 de maig de 8.30 h a 20.30 h.

L’any passat, els treballadors i treballadores d’aquestes mateixes línies ja van fer cinc mesos d’aturades per exigir a l’AMB i les operadores diverses millores en les condicions de subrogació després de la nova licitació. A més, des de CCOO de Catalunya denuncien l’incompliment dels drets laborals i acords amb els treballadors i treballadores.

Font: Agències i CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here