Entre el  dijous, 18 d’abril, i el divendres, 19 d’abril, han sortit des de l’aeroport del Prat diversos membres de la delegació catalana de la Flotilla de la Llibertat que els propers dies salparà d’Istambul en direcció a Gaza  amb ajuda humanitària  i centenars d’observadors internacionals.

La delegació es veu enfortida per la presència de l’exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del candidat a les eleccions europees dels Comuns, l’advocat Jaume Asens (a la fotografia).

La Flotilla de la Llibertat està formada per almenys tres vaixells. Un portarà les 5.500 tones d’ajuda humanitària i als restants hi viatjaran activistes, polítics i periodistes entre d’altres, que faran d’observadors.

Sobre els perills que pot comportar la missió, tenint present que l’expedició del 2010 va ser assaltada per la marina israeliana, Ada Colau ha manifestat que l’única cosa que li fa por es veure com s’està massacrant una població indefensa amb milers de nenes i nens i veure com els estats europeus no es mouen.

Font: TV3

Fotografia: BCN en Comú

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here