Un dels temes que més es debatran en aquesta campanya electoral és fins a quin punt “Junts + Puigdemont” representa la continuïtat o no de Convergència  Democràtica de Catalunya. I Jordi Pujol ha volgut emetre sentència des de Martorell

L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha participat en un sopar de Junts a Martorell. Es dona la circumstància que en aquesta ciutat governa l’alcalde del sector més dretà i conservador de Junts, Xavier Fonollosa, però que ho fa , malgrat la seva majoria absoluta, en coalició amb el PSC.

Jordi Pujol, al costat de Salvador Esteve (a la fotografia), exalcalde de Martorell de CIU i expresident convergent de la Diputació de Barcelona, ha demanat el vot per Junts i ha aclarit que aquesta és “la candidatura que més s’assembla a Convergència”. Des que va confessar tenir diners amagats a Andorra l’any 2014,  Pujol havia volgut estar discretament apartat del seu partit i de l’espai de Junts. Ara ha volgut explicar públicament: “Votaré Junts. Rotundament votaré Junts. Ara toca Junts. I votaré Puigdemont”. L’expresident ha valorat el “suport molt fidel i generós de Puigdemont a la causa de Catalunya ”. Puigdemont ha agraït tot seguit a través de la xarxa “la impressionant força i la determinació per aixecar Catalunya” de Pujol l’any 1980, donant així per rehabilitada la figura de Pujol malgrat els seus problemes ètics i amb la justícia.

Fotografia: Josep Rull

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here