• La Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb la col·laboració del SOC i del Consell Comarcal del Baix Llobregat uneixen esforços per apropar oportunitats professionals de la mà de gairebé una vintena d’empreses.

• La fira se celebrarà el 10 de maig de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h al Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat.

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat acollirà aquest divendres, 10 de maig, la primera edició de la GiraFeina Baix Llobregat, la fira d’ocupació que promou la inserció laboral dels joves i professionals de la comarca. La iniciativa, que comptarà amb la participació de 18 empreses, aproparà més de 320 ofertes de feina al jovent baixllobregatí.

Sota l’eslògan “Troba feina en un dia”, la fira es durà a terme de 9:30 a 14h i de 15:30 a 17h, esdevindrà una oportunitat única perquè totes aquelles persones del territori que es troben en procés de cerca de feina puguin presentar la seva candidatura. Entre les empreses participants, es troben firmes com Decathlon, Areas, Fundesplai, Biblox, Ambientalia, FCC Medio Ambiente, Fundació Nou Xamfrà, Fundació per a l’atenció de les persones dependents o SB Hotels.

Organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu, l’esdeveniment es convertirà en l’epicentre d’una àmplia oferta d’oportunitats laborals que connectaran empreses i professionals. De fet, segons els promotors, la GiraFeina permetrà sumar valor afegit al teixit economicoempresarial de la comarca, impulsant tant la retenció de talent com la competitivitat dels negocis. La GiraFeina del Baix Llobregat també compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La fira integrarà diferents espais perquè els participants puguin aprofitar al màxim la jornada, ja sigui per entrevistar-se amb empreses que cerquen professionals o per accedir a serveis d’orientació laboral. En aquest sentit, destaca la participació de centres formatius que aproparan als assistents una part de l’oferta formativa de l’àrea geogràfica més propera i la organització de tallers per ajudar a preparar candidatures de la mà dels serveis locals d’ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que també desplegarà les seves eines d’assessorament i orientació.

Al següent enllaç, s’hi aniran publicant les ofertes laborals i empreses que participen en la fira:

https://www.garantiajuvenilcambra.org/girafeina-sant-feliu-de-llobregat-2024-joves-i- participants/

Font: Cambra de Comerç de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here