L’agenda d’activitats de les Festes de Primavera inclou també tot un seguit de propostes per als i les més melòmans. Des de ritmes urbans fins a bandes de tributs, passant per la tradició que marquen les havaneres i el flamenc, o l’aposta per artistes emergents locals, la celebració primaverenca per definició a Sant Feliu no descuida cap sensibilitat, i toca totes les tecles a l’hora d’amenitzar les tres jornades de festa

Divendres 10 de maig, a partir de les 19 h, l’antic camp de futbol rambla es transformarà en l’epicentre musical de la tarda amb Bassfield, sonoritzat per Wisdom Link Sound System, Kapara Sound System i Red Land Sound System, a càrrec de Sant Feliu Jam Crew i Casal Popular Blanca Bardiera. Després de la inauguració oficial de les Festes i l’Exposició Nacional de Roses, la banda The Hollyberries tocarà a les 22 h, a l’escenari de la plaça del Vuit de març, els millors èxits de The Cranberries en un concert tribut a aquesta formació. Agafaran el relleu en aquest mateix escenari a les 0.15 els ritmes contagiosos de DJ Bailon Session amb ‘Com està el pati’. Els i les més noctàmbules tindran també l’alternativa de gaudir amb la festa amb PDs, a partir de la 1 h, a l’aparcament del Casal de la Gent Gran.

Dissabte 11 de maig la música continuarà omplint els carrers amb l’actuació de l’espai de vents de l’Escola Municipal de Música a les 12.30 h a la plaça de la Vila, que en acabar se sumarà a la cercavila organitzada també per l’EMM. A partir de les 18 h arribarà un dels plats forts de les festes: el ButifarraSound Festival, que acut puntual com cada any a la seva cita de festes. En la seva XIX edició, aquest festival oferirà fins a la matinada, a l’aparcament de l’antic camp de futbol rambla, diverses actuacions entre les quals el darrer concert del grup local Seikos.

A les 19 h, l’escenari de la plaça del Vuit de Març acollirà Talent Jove amb les actuacions de Bound to i Cristina Díaz, mentre que a la mateixa hora a l’Auditori del Palau Falguera es podrà gaudir de l’encant del Coro Rociero Rosas Sant Feliu. Una altra de les cites musicals imperdibles del cap de setmana arribarà a les 21 h, al Centre Parroquial, amb el XXXVIII Festival Flamenc, un espectacle que transportarà els i les espectadores a l’ànima del flamenc amb el Ballet d’Ana Márquez i la CCA Virgen del Rocío, així com l’actuació especial d’El Sebas de la Calle.

El tribut a Loquillo y trogloditas d’El Pàjaro Loco obrirà la llauna musical de la nit de dissabte a les 22 h, a l’escenari de la plaça del Vuit de març. La festa continuarà a les 23 h a l’aparcament del Casal de la gent gran amb PDs, i també a partir de les 0 h a la plaça del Vuit de març amb ‘Petardeo ilustrado’, a càrrec de Sor Alberta.

Les primeres notes de diumenge arribaran a càrrec de la Banda Juventud de Sant Feliu de Llobregat, que a les 12 h farà una cercavila pel recinte firal. A la mateixa hora, l’Auditori del Palau Falguera acollirà una cantada de caramelles, a càrrec del cor de l’Ateneu Santfeliuenc, cor de la Unió Coral, coral Roses i coral Aviva Veu. La tarda continuarà amb el concert de la ContraBaix Big Band a les 16 h a l’escenari de la plaça del Vuit de Març, seguit una hora més tard d’un musical del Drac a l’aparcament del Casal de la Gent Gran, i l’actuació de la Banda Simfònica a l’Auditori del Palau Falguera.

El Casal de la gent gran oferirà també a les 17 h la V Trobada d’havaneres, organitzada per la Coral Roses de la Gent Gran, i amb la participació de Mariners d’Egara, el Grup d’Havaneres de gent gran de Castellbisbal, la Coral Unió Rubinenca, el Cor Dona de Molins de Rei, i el Grup d’Havaneres de gent gran de Sant Feliu. Per cloure amb brotxa d’or, a les 19 h Sant Feliu Gòspel Choir oferirà un concert de gòspel a l’Auditori del Palau Falguera, al que seguiran a les 20 h l’actuació de Nitro MM a l’escenari de la plaça del Vuit de març, i el concert de gralles a l’aparcament del Casal de la gent gran, que posaran punt i final a l’oferta musical de les Festes de Primavera.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here