Marques seleccionades oferiran descomptes d’un 50% extra sobre el preu d’outlet, per a renovar l’armari de cara a l’estiu. Els més petits podran divertir-se amb un taller gratuït de tatuatges selvàtics

Aquest dijous 9 de maig, de 17 a 22h, Viladecans The Style Outlets celebrarà una nova edició de la seva esperada Jungle Night. Un total de 5 hores en les quals marques seleccionades oferiran descomptes salvatges: un 50% EXTRA sobre el preu de l’outlet per a la compra de 2 o més articles*, perquè sigui més fàcil renovar l’armari de cara a l’estiu.

Una tarda plena de regals i sorpreses: tots aquells clients que tinguin 1 tiquet, de qualsevol botiga, amb un import igual o superior a 35€, participaran en el sorteig d’una targeta regal de 200€! I també rebran una tote bag de regal.

A més, les primeres 200 persones que presentin tiquets de compra per un import de 60€ rebran un val de 5€ per a gastar durant aquell mateix dia en qualsevol de les cafeteries i restaurants de Viladecans The Style Outlets que participen en la promoció.

I encara més, els més petits podran gaudir d’una entretinguda activitat gratuïta: un taller de “tatuatges selvàtics” temporals perquè llueixin els seus animals favorits de la jungla.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here