El Casal de Joves acollirà avui divendres 10 de maig, en el marc de la Festes de Primavera, la primera edició de la Fira de l’Ocupació ‘Girafeina’, iniciativa impulsada des de la Cambra de Comerç de Barcelona del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

A partir de les 10 h i fins a les 18 h aquesta jornada permetrà reunir empreses i persones que busquin feina en un esdeveniment dedicat a l’impuls de la inserció laboral.

A l’acte assisitiran el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu; l’alcaldessa de Sant Feliu, Lourdes Borrell; el president de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat, Jaume Manyoses; el president de l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta, Juan Francisco López; la regidora de Mercats, Fires i Turisme, Margarita Llongueras; el conseller de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Fernando Vicente Benetti; així com representants de les Cambres de Comerç.

Les autoritats visitaran els 7 espais dedicats als instituts d’Educació Secundària de Sant Feliu de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de Sant Feliu de Llobregat, a l’exterior del Casal de Joves. A continuació visitaran els 18 espais dedicats a les empreses, a l’interior del Casal.

L’objectiu de Girafeina és connectar les necessitats del mercat laboral amb les aspiracions professionals de les persones candidates. Entre d’altres espais, la Fira de l’Ocupació comptarà amb un espai dedicat a les empreses del territori que cerquen talent professional.

A més dels espais de contacte directe amb empreses, la fira oferirà àrees d’orientació per resoldre dubtes i informar sobre els serveis disponibles per trobar feina. Girafeina compta també amb un espai web on les persones interessades poden inscriure’s i accedir a les ofertes de feina, que s’aniran actualitzant.

En acabar la visita a l’espai Girafeina, el ministre Jordi Hereu es dirigirà al Mercat Municipal acompanyat de les autoritats locals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here