A partir d’aquest divendres i fins al 25 de maig, el Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels es convertirà en el major aparador europeu del “Dragon Boat” gràcies a la Drac Week

Prop de mil tripulants, pertanyents a 15 nacionalitats, competiran al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels durant el cap de setmana del 18 i 19 de Maig a la 5a edició de la Barcelona Internacional Dragon Fest, que ja s’ha consolidat com un referent a nivell mundial d’aquest esport que no para d’expandir-se per tot el planeta.

El Dragon Boat requereix una tècnica d’iniciació molt senzilla i les embarcacions són molt estables, per la qual cosa és apta per a moltes aplicacions a part de la purament esportiva. Dragon Boat Emotions, l’entitat promotora de la Dragon Week, ha programat altres esdeveniments durant la resta de la setmana per mostrar algunes d’aquestes possibilitats aptes perquè el públic en general pugui gaudir d’aquesta activitat emocionant i divertida.

El dilluns 20 estarà dedicat a l’esport adaptat per donar a conèixer les possibilitats del Dragon Boat en aquest àmbit d’interès social tan creixent.

El divendres 24 serà el torn de posar en evidència el gran atractiu d’aquesta activitat per al món corporatiu. Els organitzadors descriuen el Dragon Boat com la “perfecta al·legoria del treball en equip, la coordinació i la cooperació. moltes empreses i entitats ja han pogut experimentar aquestes dinàmiques positives i aquesta jornada és l’oportunitat perquè moltes altres ho puguin fer en un entorn incomparable i amb molts al·licients”.

Finalment el dissabte 25 serà el dia de la gran crida popular per a conèixer i practicar aquesta activitat i moltes altres propostes lúdiques en el marc de la jornada solidària “Rema contra el càncer” que organitza la Fundació del mateix nom.

El Dragon Boat té una modalitat dedicada a equips formats per persones afectades pel càncer de mama. La fundació “Rema contra el càncer” té com a missió promocionar aquesta activitat que tants beneficis aporta a nivell físic i emocional ampliant la seva pràctica a totes les persones que pateixen qualsevol variant de la malaltia.

A les properes edicions de la Dragon Week s’hi afegiran més jornades dedicades a altres àmbits socials com el món escolar o l’universitari per augmentar la difusió al nostre país d’aquest esport que està considerat l’activitat nàutica que més creix al món.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here