L’Ajuntament baixllobregatí d’Esparreguera ha mostrat la seva “repulsa” a “qualsevol forma de violència”, després que diumenge aparegués el cos sense vida d’una dona al voral del carrer Puig, una carretera que arriba fins la Colònia Sedó resseguint el riu Llobregat. L’exparella de la víctima ha estat detinguda, fet que malauradament indica que ens trobem davant d’un nou assassinat masclista

L’alcalde de la localitat, Eduard Rivas, va defensar “el compromís municipal en la lluita per erradicar les violències masclistes” i va recordar que a l’Estat espanyol “ja són 37 les dones que han mort en mans de les seves parelles o exparelles ” en el que portem d’any. L’Ajuntament va convocar un minut de silenci per ahir dimecres.

La concentració va ser doncs ahir, minuts abans de dos quarts de set de la tarda, quan estava convocat el ple municipal ordinari del mes de maig.

Al voltant de mig centenar de persones es van concentrar davant la Casa de la Vila d’Esparreguera. Veïns i representants polítics van celebrar un minut de silenci i posteriorment l’alcalde va fer una intervenció lamentant la “tràgica notícia” i mostrant la seva“solidaritat” i “col·laboració” amb el poble d’Òdena (Anoia), on havia nascut la víctima, de 29 anys. Rivas va ressaltar també el rebuig del municipi davant un succés en què “tot apunta que es tracta d’un feminicidi”.

El consistori va voler així mostrar el seu suport a la família i amics de la víctima, de la mateixa manera que es va oferir suport institucional a l’Ajuntament d’Òdena “per fer front a aquest tràgic succés”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here