Males noticies per a l’esport de Sant Feliu de Llobregat: El Barça-Club Bàsquet Santfeliuenc deixa la Lliga Femenina, l’elit del bàsquet de l’Estat espanyol.

Els problemes econòmics han fet inviable la continuïtat del Barça CBS a la Lliga Femenina: un pressupost massa elevat i el nou conveni amb el FC Barcelona provoquen l’adeu a la màxima competició i deixen Sant Feliu de Llobregat sense la categoria més important de la ciutat en qualsevol esport. El Palau Juan Carlos Navarro ja no acollirà més partits de la Lliga Femenina.

Segons el Barça, el club blaugrana ha assumit molts pagaments que no estaven pressupostats i el club de la capital del Baix Llobregat no ha proposat cap pla de viabilitat. Es fa difícil deslligar el desenllaç de les dificultats econòmiques del club que presideix Jan Laporta i de la decisió  de retallar despeses de les seccions esportives.

Segons el CB Santfeliuenc, el pressupost i les condicions del nou conveni amb el Barça feien impossible la continuïtat de l’equip a la Primera Divisió.

Acaba així una experiència que ha permès que el Barça CBS hagi estat tres temporades a la màxima categoria del bàsquet femení. El seu lloc serà ocupat pel Gran Canària. Un cop molt dur per a l’esport de Sant Feliu i del Baix Llobregat.

Font i fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here