Seat ha reduït l’impacte ambiental de les seves instal·lacions a Martorell, Barcelona i el Prat en un 53% des del 2010 a través de la millora dels seus processos de producció, segons ha informat la companyia en un comunicat

Durant l’any passat, l’empresa va tenir els millors resultats en sostenibilitat de la seva historia. “Teníem com a objectiu disminuir l’impacte ambiental en l’àmbit específic de producció en un 50% per al 2025, quelcom que ja hem aconseguit. Ara seguim avançant per aconseguir la neutralitat en carboni de les nostres instal·lacions al 2040”, ha manifestat el vicepresident executiu de Producció i Logística de Seat, Markus Haupt.

L’empresa va començar a mesurar el 2010 els factors clau que permeten conèixer la petjada real dels seus processos. Concretament, s’ha reduït en un 33% l’ús de l’energia des d’aquell any i en el cas de l’energia elèctrica és 100% renovable  des del 2012. També, han caigut un 69% de les emissions de carboni i el consum d’aigua ha retrocedit un 45% des del 2010.

Pel que fa la generació de residus que s’envien a instal·lacions per a la seva eliminació i les emissions de dissolvents s’han reduït un 78% i un 45%, respectivament, des del mateix any.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here