Cornellà de Llobregat va donar ahir per iniciada la seva festa major, que concentra el gruix més important d’activitats durant aquest cap de setmana. Ho va fer amb el tradicional pregó, enguany de la mà d’en Maikel, autor cornellanenc de còmics, que va estar acompanyat per la seva mascota mès icònica, el Cornèlic

El Corpus ofereix propostes per a tots els públics i, en funció de les temàtiques més habituals, les podreu trobar identificades amb etiquetes com família, gent gran, activitat esportiva, activitat adaptada o Toc de corn.

Per exemple, aquelles propostes més tranquil·les per a gent gran, les trobareu identificades amb l’etiqueta G de “Corpus Gent Gran”, on trobareu les actuacions programades a les diferents residències i casals de gent gran de la ciutat i els balls amb orquestres als envelats i places.

Però, si una cosa destaca en les festes del Corpus es l’ampli ventall de propostes pensades per gaudir en família i que es poden identificar fàcilment al programa de festes per l’etiqueta F de “Corpus en Família”.

Hi podreu trobar activitats pensades per als més petits de la casa, de 0 a 3 anys, com ara “Els jocs de la Shantal”, un espai per experimentar, manipular, jugar i aprendre des de nadons; i un centenar de propostes més per a tota la família on poder practicar esports, ballar, fer tallers artístics, creatius i d’estratègia, puzles, oficis artesans, cinema, teatre, circ, festa holi, batalla de confeti, correfoc infantil… i, fins i tot, participar en un assaig dels liles, els Castellers de Cornellà!

T’ho perdràs?

  

Consulta tot el PROGRAMA de la Festa Major aquí!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here