Coincidint amb la Festivitat de Sant Andreu, el Museu del Renaixement de Molins de Rei, ubicat al Palau de Requesens, s’inaugurarà el pròxim dissabte 30 de novembre

Dimecres passat va te lloc una visita a l’edifici del Palau de Requesens i futur Museu del Renaixement on hi van assistir els regidors i regidores de l’Ajuntament de Molins de Rei, acompanyats de l’alcalde i el director del museu, on van poder veure com s’han anat enllestint totes les feines que ja es poden veure i rebre explicacions d’aquelles altres parts encara no visibles.

Posteriorment, es va duur a terme una reunió amb els portaveus dels Grups Municipals, l’alcalde i el director del Museu del Renaixement, per anunciar que els treballs de la fase final del museu avancen a bon ritme i que està prevista la seva inauguració el proper dissabte 30 novembre, coincidint amb la Festivitat de Sant Andreu i donant continuïtat així a la llarga tradició que té Molins de Rei de commemorar aquesta data amb relació a la primera visita de Carles V.

Pel que fa als treballs, cal destacar que dimecres mateix va tenir lloc la instal·lació les lletres d’al·lumini que identifiquen el museu a la façana que dona a la plaça del palau i que ja estan ubicades més de la meitat de les obres que formaran part de l’exposició, la segona fase d’arribada i muntatge d’obres, tindrà lloc a finals d’octubre.

Pel que respecte a les feines no tan visibles, és important destacar l’elaboració i presentació del Pla Educatiu del Museu a la comunitat educativa i també l’elaboració del Pla de Comunicació, que pròximament es posaran en marxa les xarxes socials i la pàgina web del centre.

Properament, el Museu del Renaixement posarà a disposició de la ciutadania que ho desitgi unes visites guiades prèvies a la seva obertura oficial que es duran a terme de manera gratuïta i amb inscripció prèvia.

En últim lloc, recordar que el Museu del Renaixement ha rebut diverses aportacions econòmiques d’administracions, les quals han sigut essencials per portar endavant el projecte. Recentment, la Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 200.000 € que permetrà dur a terme diverses accions de cara al posicionament estratègic i posada en marxa de la institució.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here