L’aigua de la platja del Prat ha obtingut la qualificació d’excel·lent en el primer control de la temporada de bany d’aquest any.

Així ho recullen els resultats del Programa de vigilància i informació de la qualitat microbiològica que L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha publicat avui i que analitzen la presència d’enterococs intestinals en les mostres que pren a diferents punts del litoral. En el cas de la platja de Can Camins, el punt de control està situat a l’edifici del CRAM.

Les analítiques es fan i es publiquen amb una periodicitat quinzenal. L’estat de les platges de Catalunya es pot consultar en temps real a la web de l’ACA Platges Cat.

Oferta “marina” més enllà de la platja

L’Ajuntament del Prat ha signat un nou conveni amb el Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, per desenvolupar activitats educatives per a tot tipus de públic, així com voluntariat ambiental i programes de servei comunitari.

En total, s’organitzaran activitats educatives per a 750 escolars, així com 150 places per la ciutadania del Prat d’entre totes la seva oferta d’activitats de cap de setmana. També s’ inclouen visites guiades per a entitats pratenques i s’ofereixen programes de voluntariat ambiental i de servei comunitari, així com formacions i suports específics per a professorat.

Les persones que vulguin assistir a les activitats gratuïtes hauran de reservar directament a la web de l’entitat www.cram.org i escollir l’opció ‘Resident Prat’. El dia de l’activitat, s’haurà de presentar el document d’identificació personal que acrediti la seva residència a la ciutat.

Aquest conveni reafirma el compromís de l’Ajuntament del Prat i el CRAM amb l’educació ambiental i la protecció de la fauna marina, oferint a la comunitat una oportunitat única de participar en la preservació del medi ambient.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here