Els dies 11 i 12 de juny, en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural, es celebrarà la 1a Jornada Integral de l’Associacionisme on es podrà gaudir de xerrades i debats sobre la tasca que duen a terme les entitats. En guany es parlarà sobre comunicació, activitats adaptades a la “nova normalitat” i gènere. 

El pròxim divendres i dissabte, 11 i 12 de juny, es celebrarà a la sala d’actes de la, inaugurada recentment, Biblioteca de Ca l’Altisent la 1a Jornada Integral de l’Associacionisme. Un espai creat per realitzar xerrades, però a la vegada generar debat sobre la tasca que duen a terme les entitats que dinamitzen la vida quotidiana de les viles i ciutats. 

En guany, Carlota Galvan Bisbal, responsable de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Damm, obrirà la jornada amb una xerrada sobre comunicació i reputació de les entitats seguida de les xerrades realitzades per Xavier Llusà López i la Comissió Punt Lila de Fomarians on ens oferiran un decàleg per adaptar les activitats a la “nova normalitat” i eines per gestionar una entitat amb perspectiva de gènere. 

Una comissió formada per membres de l’Associació Cultural l’Empelt i Fomarians Diables de Sant Climent han treballat per dur a terme aquesta jornada amb l’objectiu que cada any esdevinguin una data important per a les entitats on podran trobar xerrades i debats sobre temàtiques transversals i actuals per tal de gestionar i enfortir el teixit associatiu. 

Les inscripcions es poden realitzar fins al 9 de juny, a través del següent enllaç: https://forms.gle/WgRMAQK3PWQYACFY7 

Font: Aj.Sant Climent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here