L’agrupació socialista de Vallirana va celebrar la darrera setmana de juliol el seu acte de cloenda del curs polític, que va consistir en una entrevista distesa entre l’alcaldessa i candidata del PSC a la reelecció, Eva Martínez, i el periodista Raúl Montilla (a la fotografia).

Durant el col·loqui , Martínez, va fer un repàs de la gestió municipal del seu  govern i dels projectes que estan actualment en marxa, i va apuntar els reptes que té el municipi de cara al futur. Entre aquests reptes va destacar que “el creixent risc d’incendi ha posat de manifest la necessitat que tenim d’un nou parc de bombers i la manca d’inversió de la Generalitat en aquesta qüestió, com també que cal accelerar la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat”. Per això , va afegir que en els popers mesos el PSC elaborarà un programa electoral “amb propostes concretes i renovades per a continuar renovant cada racó del nostre poble”.

A les eleccions de 2019, el PSC va obtenir la majoria absoluta del Ple municipal, amb 9 regidories; ERC en va aconseguir 3, VET-JUNTS, 2, i Ciutadans, En Comú Podem i Junts per Vallirana, una regidoria cadascú.

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here