La 61a Fira d’Espàrrecs, que es celebra aquest cap de setmana, acollirà la presentació de la proposta gastronòmica de la restauració gavanenca GastroGavà, organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de Gavà

Està concebuda com una mostra de l’oferta gatronòmica del municipi utilitzant l’espàrrec de Gavà i el producte local com a ingredients principals. Ubicada a la plaça de Jaume Balmes, GastroGavà, oferirà al visitant degustacions de qualitat, amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons, elaborades especialment per l’ocasió per 12 restaurants de la ciutat.

L’oferta gastronòmica de la Fira torna així a la plaça de Jaume Balmes, esdevenint el relleu de la Mostra de Cuina, que durant anys es va celebrar a la mateixa plaça,  i de l’Espai Gastronòmic, que en les dues darreres edicions del certamen es va ubicar a la zona exterior del pavelló Jacme March. En aquest 2014 es compta amb la col•laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat amb reconegut prestigi en l’organització d’esdeveniments gastronòmics.

El plantejament d’aquest projecte és que es formi un espai dinàmic i de trobada entre la ciutadania de Gavà i visitants de la comarca, i el comerç restaurador de la pròpia ciutat i el producte local. S’ubicarà en una gran carpa amb zona de terrassa, que disposarà de 10 espais de degustació i oferirà servei de bar.

L’oferta es vehicularà a través de la compra de tiquets de 10 euros (4 tapes + 2 cerveses) o bé de 3 euros (1 tapa + 1 cervesa). I per dinamitzar l’activitat, s’ha creat un Tapaport per triar la millor tapa entre els restauradors participants. I per als clients també hi haurà en joc un àpat per a 2 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Els restaurants participants a GastroGavà són:

– Ermita de Brugués

– Pizzeria Los Soprano

–  Tàndem

– Major TrentaSis

– Masia Solior

– La Molleteria

– Margu

– La Taberna de la Rambla

– Jamones Juansi Distribuidor

– Sunset Burger – Sol Café – Tasta’mm.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here