L’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats del municipi, ha organitzat una gran diversitat d’activitats per a tots els públics aquest mes de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es tardes i nits de juliol diferents racons d’Esplugues de Llobregat s’ompliran de música, poesia i altres activitats. Aquest vespre, a les 19.30h als jardins del Casal Robert Brillas, es portarà a terme el recital de poesia “Els poemes de la cançó”, un homenatge als cantautors com Lluís Llach, Raimon, Núria Feliu, Joan Manuel Serrat i Maria del Mar Bonet, entre d’altres. Un altre jardí, en aquest cas el de Can Tinturé, serà l’escenari privilegiat de les nits de Jazz & Tinturé. Així el divendres 13 de juliol la bona música es combinarà amb les portes obertes al Museu Can Tinturé per arrodonir unes nits d’estiu molt culturals.

Com cada estiu, la piscina municipal del parc dels Torrents serà l’escenari dels moments més refrescants i estarà oberta fins al 2 de setembre, en horari d’11 a 19 hores.

Per als més joves, el cicle Esplujove a la fresca ofereix, el dissabte 14, una nit vuitentera (a la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix); el divendres 20, al parc de les Esplugues, el concert de reggae, ska i rumba del grup local Trast, seguit d’una nit de reggae amenitzada per DJ d’Esplugues; i el dia 28, tancarà aquest juliol tan musical l’Esplurock Fest2012, també al parc de les Esplugues, que comptarà a les actuacions de grups del municipi.

D’altra banda, una selecció de tallers, refrescants i original, oferiran als participants la possibilitat de fer-se una idea de l’ampli ventall d’opcions entre les quals es pot escollir de cara al nou curs. Les cultures del món estaran representades en els tallers de rebosteria del món i de danses de la Polinèsia i la Nit Oriental. Una degustació de cerveses catalanes i els diferents tastets de tallers (com hip-hop i salsa) ajudaran a tothom qui hi participi a gaudir d’un juliol ben entretingut.

Es pot consultar l’agenda completa d’activitats del mes de juliol a Esplugues de Llobregat aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here